Nyt job? Start dit nye arbejdsliv med Assistance HR Partners

Er du fagligt kompetent og på udkig efter nyt arbejde? Så Assistance HR Partners kan være svaret på din jobsøgning. Virksomheden har gjort det til sin spidskompetence at få rette arbejdsgivere og -tagere til at mødes. Der er først og fremmest mulighed for at finde vikariater, som måske på sigt kan udvikle sig til fast arbejde.

Medarbejdere er en investering

Assistance HR Partners er succesfulde fordi, de har forståelse for, hvor vigtig en investering medarbejder er for virksomheder. Det kan være svært for virksomheder selv at finde de rigtige kandidater til et job, derfor giver det god mening at overlade en del af rekrutterigsprocessen til professionelle.

Når du indgår som en del af vikarteamet hos Assistance HR Partners, har det den fordel, at de kender dig rigtig godt, og dermed har gode forudsætninger for at matche dig med de job, der bliver tilbudt. I 96 % af tilfældene viser det sig, at den rigtige medarbejdere er matchet til jobbet. Det tal taler vist for sig selv. Og det er noget, som virksomhederne sætter pris på, derfor tages du seriøst, når du kommer som vikar fra Assiastance HR Partners.

Virksomhederne ved, hvor dyrt det kan være, hvis de påtager sig ansvaret selv for at rekrutterer vikarer, og det viser sig, at vikaren ikke er i stand til at leve op til, hvad der loves. Hvilket kan være utrolig svært at vide på forhånd. Men de ved, at når de henvender sig til et professionelt vikarbureau, så mindskes risikoen betragteligt, da et bureau som Assistance HR Partners 100 % kan stå inde for sine medarbejderes kompetencer, og derved lettere kan matche dem med de kriterier, som virksomheden stiller i jobbeskrivelsen.

Hvor er Assistance HR Partners at foretrække

Hvis du som virksomhed står og mangler ressourcer til rekruttering af vikarer, så er Assistance HR Partners klart at foretrække. Kandidtaterne gennemgår dybdegående analyser og tests, for at kortlægge deres personlige og faglige kompetencer bedst muligt. Hvilket har vist sig at være meget effektivt.

Ikke kun vikarkandidaterne analyseres. Også virksomheden gennemgår en analyse. Netop analyserne er en yderst vigtig del i rekrutteringsprocessen. Det er en del, som mange virksomheder ikke af sig selv kan afsætte ressourcer til, og ofte viser det sig også at give et mere retvisende billede, når udefrakommende kan se på virksomheden med friske øjne. På den måde sikres det bedste match.

Assistance HR Partners står så meget inden for deres ydelse, som er testet igennem mange år, at der ydes en 5 måneders garanti over for virksomhederne, hvis det skulle vise sig, at de alligevel ikke er tilfredse og ikke mener at den valgte kandidat, er den rette til jobbet.

Categories: Penge

Comments are closed.